ا.پ
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
درود فراوان ب آقای دکتر
من درمورد آریتمی توضیح دادم بعد یادم رفت بگم ک چند سال پیش حدودا5سال پیش آنژو کردم و منفی بود مشکل نداشتم. من تا الان پرو پرانول مصرف میکردم ک دکتر آمیو دارون برام نوشته و مصرف میکنم با آسپرین و اتورواستاتین از این ب بعد پرو پرانول هم مصرف کنم یا نه قطعش کنم. من فقط استرسم زیاده ک میترسم خدایی نکرده مشکلی برام پیش بیاد هروقت استرسم زیاد میشه یه آلپروزولام میخورم درست میشم چون کارم مختل کرده این استرس خواستم بدونم دیگه این مشکل آریتمی ب سراغم میاد احتمال سکته یا چبزای خطرناک وجود داره. چون اکو مشکل نداشت تست ورزش هم کردم مشکل نداشت ولی کبدم خیلی چرب بوده و چربی خونم بالا بوده و وزنم 20کیلویی زیاده. من الان چکار کنم ک این مشکل دیگه ب سراغم نیاد
کارم جوریه ک از راه پله بالا و پایین میرم و مشکل ک نداره بالا و پایین رفتن. فقط مشکل من این ک الان بدون خطری من تهدید میکنه یا نه. ممنون. روز خوش

برای پیگیری درمانی و دارویی و تنظیم دوز داروها با پزشک خودتون مشورت و پیگیری کنید