م.ج
عنوان :

چرمی شدن سر انگشتان کودک 4 ساله

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام و عرض ادب
یک هفته قبل احساس سوزش در پا بعد در دست داشت.یک روز بعد راش خفیف پوستی روی شکم و کل بدن داشت.ستیریزین دادم بهتر شد.ولی سر انگشتانش حالت چرمی داره.از درد و سوزش خبری نیست.چند بار پماد هیدروکورتیزون زدم.ولی فرقی نکرده
پسرم سابقه حساسیت به لبنیات داشت.کلا حساسیتی است.
ولی چرمی شدن انگشتانش نگرانم کرده.
nail chewing هم داره
مشکل ارثی هم در خانواده نداریم
روز دوم صبح از خواب بیدار شد.دست و پا تورم داشت

سلام آقای جعفری.چرمی شدن پوست در اگزما دیده میشود و معمولا نشانه مزمن بودن ضایعات دارد و در ضایعات حاد دیده نمیشود.البته در عکسهایی که شما فرستادید پدیده لیکنیفیکیشن یا چرمی شدن مشهود نیست(شاید بعلت کیفیت عکس).در هر صورت درمان شامل شناسایی و پرهیز از آلرژن و محرکها استفاده مکرر از مرطوب کننده است.

خیلی خیلی سپاسگزارم