ن.م
عنوان :

تپش و درد قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
آقای دکتر با سلام بنده خانمی 31 هستم مدتی پیش به علت تپش قلب به بیمارستان مراجعه کردم و بعد از گرفتن نوار قلب و آزمایش خون گفتن مشکلی نیست به احتمال زیاد افتادگی دریچه میترال هستش و ارجاع دادن به متخصص قلب بعد از انجام اکو ، اسکن ، تست ورزش ایشون هم تشخیص افتادگی دریچه را دادن و گفتن نیازی به مصرف دارو نیست ولی من گاهی تپش قلب میگیرم و ضربان تا 130 و 140 هم می رود . تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید برای تپش چه کاری باید انجام بدم . در ضمن نوارهای حین تپش رو هم خدمتتون ارسال میکنم

درود بر شما،مدارکتونو دیدم،شما سینوس تاکی کاردی دارین،حتما ازمایش تیرویید بدین،اگه ازمایش نرمال باشه احتمالا اریتمی شما بعلت استرس هست،داروتونو ادامه بدین،اگه باز هم تپش قلب داشتین اونوقت بهتره هولتر اریتمی انجام بدین

آقای دکتر آزمایش تیروید دادم و نرمال بوده . دارو هم دکتر فقط بهم پروپرانول دادن و گفتن نیاز به مصرف همیشه نیست فقط زمان تپش مصرف کنم . نظر شما هم همینطور هست؟
البته آقای دکتر کلا آدم استرسی و مضطربی هم هستم

اگه تعداد حملات تپش قلبت تازگی زیاد شده باشه بهتره چند روز دارو رو بخوری و سپس کم کنی و قطع کنی