م.ح
عنوان :

عمل مچ پا

فوق تخصص جراحی زانو
سلام.من همسرم سه روز پیش تصادف کردند و مچ پاشون آسیب دید. دکتر معالجشون شکستگی تشخیص دادند و عمل جراحی انجام دادند و دو تا پیچ براش گذاشتن.الان دو روز از عملشون میگذره( بیشتر از 48 ساعت) ولی همسرم درد خیلی شدیدی رو در اون ناحیه احساس میکنن.حتی بعد از مرخص شدن.تو بیمارستان مورفین زیادی بهش میزدن برای آروم شدن دردش.که فایده خیلی زیادیم نداشته. به نظر شما این درد عادیه؟اگر نه چیگار بکنیم؟اگر آره برای تسکینش چکار بکنیم.ممنون میشم سوالمو زودتر پاسخ بدین چون همسرم درد زیادی داره.

سلام
تورم دارد یا خیر؟
عکس رادیولوژى قبل و بعد از عمل را بفرستید تا راهنماییتون کنم