ن.م
عنوان :

تپش قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با عرض سلام مجدد آقای دکتر من نوار قلب های حین تپش رو ارسال کردم و فرموده بودید سینوس تاکی کاردی دارم و باید آزمایش تیرویید بدهم که بنده آزمایش تیرویید هم داده بودم و نرمال بوده.فرموده بودید داروهام رو مصرف کنم ولی دارویی خاصی به من ندادن فقط گفتن هر وقت تپش داشتم پروپرانول مصرف کنم . آقای دکتر البته بنده کلا آدم مضطربی هستم و از زمانی که متوجه شدم افتادگی دریچه دارم یک مقدار اضطرابم بیشتر شده . می خواستم ازتون سوال کنم دارو که فرمودید باید مصرف کنم و اگر بهتر نشدم هولتر مانیتورینگ شوم چه دارویی هستش؟

فکر کنم شما خانم ملکی هستین،داروهای زیادی هستن مثل پروپرانولول ،متورال،کنکور...بهتره چند روز دارو رو بخورین و سپس کم کنین و قطع کنین،تفاوت چندانی بین داروها نیست،پرولاپس دریچه میترال بیماری خطرناکی نیست،بخاطر پرولاپس استرس نداشته باشین ،حتما ورزش کنین

بله آقای دکتر ملکی هستم . یک دنیا ممنون از راهنمایی شما ، تقریبا هفته یکی دوبار تپش به سراغم میاد

میتونین قرص پروپرانولول رو هر دوازده ساعت یکعدد از قرص ده میلی گرم میل کنید

یک دنیا ممنون از راهنمایی شما آقای دکتر