د.ف
عنوان :

پی پی نوراد

متخصص بیماری های کودکان
سلام.وقت بخیر.دختر من تازه 5ماهش تموم شده.بهش شیر خشک نان یک میدم اما خیلی بی قرار.بعد بهش بیومیل میدم خیلی اروم و خوب اما رنگ پی پی یه جوری .انگار سبز تیر و زرد خیلی روشن که حس میکنم به سفیدی میزنه هست.تو نت خوندن سفیدی پی پی علامت خوبی نیست.اما با خوردن بیومیل اینطور میشه پی پی اما با بیومیل ساکت حالا موندم بهش بیومیل بدم یا نه؟ شما برای دل درد چی پیشنهاد میکنید؟

اشکال نداره ولی میتونید ی ازمایش مدفوع با قطرات چربی بدید تا خیالتون راحت بشه برای دردش هم قطره کولیک از 6 قطره در درد بدید