ن.ت
عنوان :

در مورد حملات پانیک

متخصص روانپزشکی
سلام،من 6 ساله که بیماری پانیک دارم،مدتی با مصرف داروی سرترالین کاملا خوب بودم امابعد از قطع دارو دوباره اومد سراغم،اینبار دکتر برام آسنتراتجویز کرداما دیگه به اون حالت قبلی بر نگشتم ومدام اذیتم میکنه،البته دیگه تپش قلب وتنگی نفس و.....ندارم فقط افسرده شدم حتی دوست ندارم از خونه بیرون برم،خیلی خیلی اذیتم میکنه،از زندگی کاملا ناامید شدم،لطفا کمکم کنید باید چکار کنم،جایی شنیدم که به کمک هیپنوتیزم درمانی میشه کاری کرد آیا این درسته؟

سلام بهتره با پزشک خودتون در این مورد صحبت کنید. راهکارهایی که هست یکی افزایش دوز آسنترا تا حداکثر دوز و در صورت عدم پاسخ اضافه کردن داروی دیگر یا تغییر دارو است. راهکار دیگر هم رواندرمانی است. بعید میدونم هیپنوتیزم تاثیری بر افسردگی شما داشته باشد

ممنون از توضیحاتتون. ممکنه شما راهکارهایی برای مدیریت حملات یا جلوگیری از اونها بهم بگید و اگر ممکنه یه دارو برام تجویز میکنید که آرامبخش باشه؟
تشکر

سلام آموزش آرام سازی و یه سری تکنیک های تخصصی تر را میتوانید با مراجعه جهت رواندرمانی به فردی که در زمینه درمان CBT مهارت داشته باشد یاد بگیرید. در مورد داروها با پزشک خودتان مشورت کنید