م.م
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روز بخیر، حدود دو ماهه که جوشای خیلی بدی میزنم هم چرکی هم کیستی ، رفتم دکتر بهم داکسی سایکلین داد یه کم بهتر شد ولی دوباره جوش زدم، جوشام اکثرا تو ناحیه چانه و فک هستش، چون کارمند هستم امکان مراجعه به پزشک خیلی سخته واسم میشه بفرمایید چه دارویی استفاده کنم تا بهتر بشم ممنون میشم یه دارو معرفی کنید؟؟

یه سوال دیگه دارم : حدود 6 سال پیش به مدت 8 ماه قرصای راکوتان زیر نظر پزشک استفاده کرم خیلی خوب بود تا یکسال جوش نمیزدم ، جدیدا دوباره جوشای بزرگ و دردناک میزنم بنظر شما دوباره میشه استفاده کنم با مشاوره پزشک؟ ولی از عوارضش خیلی میترسم ، 28 سالمه 45 کیلو هستم . ممنون از پاسخگوییتون

سلام

به نظر من مهمترین مشکل اینه که دوره داروهارو کامل نمیکنید.هم اکوتان رو کم خوردی هم داکسی رو زود قطع کردی.....

فعلا کپسول ازیترومایسین250 یکروز در میان بخور

کرم اکتیپور صبح و ظهر

و pangel 10 شبها ( البته اوایل یکشب در میان)

ممنون از پاسخوگوییتون،ولی دکترم برای 8 ماه رواکوتان تجویز کردن که کامل شد دوره م ، داکسی هم 30 عدد بهم دادن روزی یکی که همه رو استفاده کرد.
سلام دکتر جان خسته نباشید ، کپسول آزیترومایسین 250 به فرمایش شما گرفتم خوردم خییییلی خوب شد جوشام، تا چه تعداد ادامه بدم ؟ الان سه ورق خوردم یعنی 18 عدد. یه سوال دیگه هم داشتم خواهرزادم 18 سالشه مثه من جوشای چرکی و دردناک میزنه میشه اونم آزیترومایسین بخوره؟؟ مرسی که جوابمو میدید
ممنون دکتر مهربون
جانم؟
ممنون از پاسخگویی و درمانتون .