م.ه
عنوان :

رباط زانو

فوق تخصص جراحی زانو
سلام
من زانوم هنگام فوتبال پیچ خورده و ام ار ای انجام داده ام و نتیجه ام ار ای گفته رباطacl پاره شده است.باید چیکار کنم عمل انجام بدهم یا خیر و دوره درمان چقدر زمان میبرد و کی میتوانم دوباره به صورت حرفه ای به ورزش بگردم؟و همچین ادرس چند کلینیک فوق متخصص جراح زانو برای عمل هم لطف کنین بگین
در ضمن در موقع انجام ام ار ای زانوی من کامل در حالت دراز کش نبوده ایا ممکنه باعث خطا بشود

سلام
اگر پارگى کامل باشد حتما نیاز به جراحى ترمیم رباط صلیبى دارید
بعد از حدود شش ماه میتونید ورزش حرفه اى انجام بدید
بنده فوق تخصص زانو هستم تمایل داشتید تشریف بیارید مطب