آ.ا
عنوان :

کمبود وزن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید
دختر من با سن 20ماه ،9 کیلو هست و بعد از شش ماهگی که شروع غذا بود وزن خیلی خیلی کمی اضافه کرد تمام آزمایشات لازم مثل عفونت ادراری را انجام داده است و مشکلی نداشته است . دو هفته است که از شیر مادر هم گرفته شده است.شیر خشک هم به تنهایی نمیخورد و من مجبورم با سرلاک مخلوط کنم آیا اشتباه است؟ چیکار کنم که وزنش بهتر بشه تمام ویتامین ها را هم امتحان کردم .

ازمایشاتش رو بفرستید میتونید از شیرخشک پدیاشور برای افزایش وزنش استفاده کنید