م.م
عنوان :

غربالگری سه ماه اول بارداری NT

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر عزیز
من سونوگرافی و آزمایش خون غربالگری سه ماه اول رو انجام دادم در هفته 13 .
میخواستم بهم بگید در چه وضعیتی هستم آیا همه چیز خوبه؟ و مراقبتهای بعدیه من چی هست کی دیگه باید برم آزمایش و سونو؟
آخر برگه آزمایش نوشته شده در هفته 15 دوباره باید آزمایش بدم ، چرا مگه مشکلی دیده شده ؟ ممنونم اگه رهنماییم کنید

نرماله بر اساس دقت ازمایشگاه گاهی درخواست عربالگرر دوم هم می کنند ببن 15 تا 18 هفته و قدم بعدی سونو انومالی اسکن در 18 هعته

ممنونم از لطف شما .
یک آزمایش خون هست که نقص لوله عصبی رو نشون میده ، اونو کی باید انجام بدم ؟
توی همون آزماشگاهی که قبلی باید برم ؟ یا هر جای دیگه هم میشه؟
بسیار تشکر میکنم از شما .
سلام خانم دکتر عزیز در خصوص اینکه فرمودید حتما همان آزمایشگاه قبلی که Nt رو انجام دادم باید برم ، میشه توضیح بدید چرا ؟ ممنون میشم .
سوالم برای انجام آزمایش AFP میباشد.
خانم دکتر توروخدا بهم بگید چون من شیراز NT رو انجام دادم و الان اونجا نیستم و برای آزمایش AFP اگه باید حتما همونجا باشه باید برم.ممنون میشم توضیح بدید چیکار کنم.

از نطر علمی اینچنین ایت تا از دقت تشخیصی یک ازمایشگاه استفاده کنیم