e.s
عنوان :

زنان و زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکترمن یکسال و نیم که ازدواج کردم وزنم خیلی کمه بخاطرهمین پودرکراتین جینسینگ ازعطاری خریدمو دوروزه دارم مصرف میکنم خواستم بدونم مشکلی برام پیش نمیادمثلا نازا نمیشم بامصرفش

نه اتفاقا برای بارداری هم خوبه فقط از اصل بودن دارو و نداشتن مواد دیگر مطمئن باشید

خانم دکتر اینه..کراتین جیسنینگ.جینسینگ تنهانیست.بخاطرهمین پرسیدم
بعدخانم دکترازوقتی میخورمش دل پیچه و اسهال گرفتم

خوب نخور چون وزنت با این حال کمتر می شود

یه دنیا ممنون.که برامون وقت میذارید