س.د
عنوان :

جای بخیه

متخصص پوست، مو و زیبایی
پسرم 2ماه پبش بینیش خورد لبه تخت 3تا بخیه خورد 10 روز بعد حادثه کرم ترمیمی اپیتلیال استفاده کردم بعد حدود 2ماه هنوز قرمزه و کمی فرو رفته. جاش میمونه یا با لیزر محو میشه. بهترین زمان لیزر کی هست؟پسرم 1 سال و 10 ماهشه. ممنونم

سلام
برای لیزر سن بچه باید در حدی باشه که بتونه همکاری کنه فعلا روزها ضد افتاب بزنین و شب ها ژل استراتادرم ترمیم پوست بینی معمولا خوبه بعد که قرمزی رقت لایه بردار می شه زد فرورفتگی سطحی رو خوب می کنه

ممنونم لطف کردین.
کرم اپیتلیال رو قطع کنم؟
ممنونم خانم دکتر از محبتتون.
سلام خانم دکتر خیلی عذر میخوام مجددا مزاحمتون میشم لایه بردار دیفرین رو برا فرو رفتگی جای بخیه پسرم تایید میفرمایید؟