م.ب
عنوان :

معافیت پزشکی کلیه سنگ ساز

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
سلام من یک سال پیش برای اولین ی سنگ 9 میلی داشتم رفتم مشهد لیزر زدم و بعداز چهارماه دوباره دوتا سنگ تشکیل شد ی سنگ 4میلی و ی سنگ سه میلی هرچه دارو خوردم دفع نشدند حالا شش ماه گذشته دوباره حالا سونو گرفتم 4میلی جای خودش اس ولی سه میلی حالا شده سه و نیم میلی آیا می توانم معافیت پزشکی بگیرم چند درصد امکانش است معاف بشم لطفا حتما جواب بده که چند درصد

قوانین معافیت رو باید از پزشک های نیروی انتظامی سوال بفرمایید