ف.ح
عنوان :

روشن کردن پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام 27 سالمه پوست خیلی تمیزی دارم و خیلی بهشم میرسم ولی کرمی برای روشنی پوست میخواستم ک دیگه نیاز نباشه هر جا از کرم پودر روشن کننده استفاده کنم پوستمم معمولی رو ب خشک ولی حساس و سبزه اگر تا حدودیم روشن بشه عالیه ممنون از پاسخگویتون

با سلام
قبلا هم گفتم مشکلات پوست وبطورکلى درمانهاى پزشکى ،انچه مهمه پیدا کردن علت مشکلات هست که هم درمان صحیح انجام بشه هم با شناخت علت از ادامه ان مشکل پیشگیرى بشه بطورمثال حضور یک زخم سطحى روى پوست از یک خراشیدگى با یک جسم سخت و زبر تا اگزما ،سوریازیس ،پمفیگوس وعلل دیگر مى تواند باشد اول علت را باید پیدا کرد بعد به کمک پاراکلینیک تشخیص را قطعى کرد ودرمان را انجام داد و توصیه هاى لازم براى پیشگیرى از عود مجدد حالا خود قضاوت کنید در هر موقعیتى با افراد که روبرو مى شویم از ما یک دارو یا کرم ویا یک توصیه اى مى خواهند که یک تنه همه علل مشکل را درمان و بهبود ببخشد در صورتیکه گاهى دو تشخیص متفاوت درمانى متضاد هم دارند

ببخشید من سوالم چیز دیگه بود فقط گفتم پوستم روشن بشه
ینی شما میگین برای حتی روشنی پوستمم باید دکار حتما ببینه و اینکه ایا پوست روشن میشه اصلا

با سلام
توضیح دادم که بستگى به شناخت علت دارد اگر به علت افتاب و عوامل محیطى باشد بله درمان دارد اگر علل دیگر باشد بعد از شناخت ان مى شود گفت درمان دارد یا نه

مرسی از وقتی ک گذاشتین بی نهایت سپاس گذارم