س.غ
عنوان :

دچار فشارمایع مغزی بالا وسرگیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام خدمت دکتر.من مادری دارم 47ساله مدت 2سال بود که سرگیجه های زیادی داشت که با مسکن آنرادرمان میکردومیگفت چیزی نیست این مال سینوزیدم است تا امسال یکدفعه بینایی یکی ازچشماشوازدست داد مادرم رو پیش دکترای متعددی بردیم که دکتر رشیدی متخصص چشم آزمایشات قند،چربی،سی تی اسکن وغیره براش نوشت وقتی جواب آزمایشو بردیم گفت چشمت خوب نمیشه اون یکی چشمتم داره مثل این میشه.چشم شما سکته وورم عصبی کرده و دوسه تا آمپول به چشمش تزریق کرد ولی جواب نداد.دیگه یه مدت مادرم بیخیال چشمش شدیه روز برای دیسک کمرش پیش دکتر مغزواعصاب وستون فقرات رفت ناگهان دکتر، چشمش به برگه چشم پزشکی خوردوگفت وضعیت شماخطرناکه سریع بستری اورژانسی کردوازمادرم آزمایشات متعددی دوباره گرفته شدوگفت فشارمایع مغزی شما خیلی بالاست و فردای اون روز از مادرم مایع نخاعی گرفتند و گفتن جوابش رویکماه دیگه بهتون میدهیم،کلی دارو بهش داده مخصوصا داروهای آرام بخش ولی بااین وضعیت مادرم دچار افسردگی شده، الانم که تازگی برای جواب دهی پیش دکتر رفتیم میگه این چشمی که درحال حاضرسالمه خیلی ورم کرده اون یکی هم باداروهاتغییری نکرده جواب آزمایش هم میگه مشکوکم به یه علتهایی یاضربه خورده یاقند،چربی وغیره... اینجوری بهت بگم دکترسر درنیاوردندعلت چیه الانم بااین حرفهای دکتر کلا مادرم ناامیدتر شده، خواهش میکنم دکتر اگرشماراه چاره ای دارید جلوی ما بزارید.باتشکرفراوان

با سلام، در حال حاضر مهم ترین مسأله، درمان و کنترل افسردگی ایشان است و بعد برای تورم عصب چشم سالم درمان انجام شود.