آ.ی
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و عرض ادب
دکتر از دست جوش دیوانه شدم
قبلنا جوش چرکی زیاد میزدم خدارو شکر الان بهتره و از اون جوشا خیلی کمتر دارم ولی اگه بزنم بزرگ هستش
ولی الان یه سری جوش های سفید زیر پوستی دارم که معمولا به راحتی خارج میشن ک یه چربی جامد سفید نرمی هست
یه سری دیگه جوش زیر چوستی دارم که وقتی خارجش میکنم یه ماده نزدیک به زرد رنگ جامد هست ک اصلا نمیدونم چیه
گونه هام جوش زیر پوستی داره و سرخ شده
نمیدونم واقعا الان چیکارکنم که این قسمت های سرخ و اون جوش های زیر پوستی برن.اصلا نمیدونم دلیلشون چیه؟
بعد دکتر بعضی وقتا ک دس میزنم به یه جوش زیر پوستی خارج میشه و موی اون قسمت هم کنده میشه البته اکثرا از نقاطی که مو در میاد جوش میزنم
پوستم چربه
ببخشید زیاد شد
فقط بگید دلیلش چیه و چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم
ممنون وقتتون بخیر