r.F
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید

میخواستم یک صابون برای از بین بردن جوش ریز معرفی کنید

صورت چرب

سن 19

سوالات مشابه

صورت

سلام خسته نباشید . من یه سال پیش حساسیت پوستی برام پیش اومد که یه قسمت از پوستم سرخ شد و میخوارید ومدتها ردش موند .و من دلیل شو نفهمیدم که با مصرف کدوم نوغ غذا یا دارو ممکنه اتفاق افتاده باشه . امروز من صبح از خواب بلند شدم وبه شدت گلو درد داشتم انتی بیوتیک کوتریموکسازول مصرف کردم و چند ساعت بعد صورتم مث همون دوره ودقیقا همون ناحیه سرخ شده . فک کنم به این دارو حساسیت دارم میشه راهنمایی کنین چیکار کنم؟

شوره سر

سلام من ساکن خوزستان هستم ،هروقت به تهران میام بعد از دو،سه روز سرم شوره فراوانی میزنه و از موهام که خودشون ریزش ارثی دارن هم بیشتر میریزه و در این مدت هر شامپوی ضد شوره ای که میزنم هیچ تائثیری نداره ،لطفا بهم کمک کنید نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

زخم خوزنی

سلام خانم دکتر من جوون 29 ساله هستم موقعی که 17 ساله بودم سر یه موضوع احمقانه اقدام به خودزنی دو دستم کردم ،این مسئله باعث شرمساری شدید من شده است.من ارشد زبان انگلیسی هستم تا حالا استخدام چند آزمون دولتی قبول شدم ولی منو انداختن حالا هم آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول شدم همین که دکتر زخم های دستم رو دید جلوی اون همه آدم آبرو من رو برد گفت باید بری کمیسیون پزشکی که احتمال زیاد اونجا هم میندازن ،من میدونم اشتباه بزرگی کردم ولی چقدر باید سر یه اشتباه تنبیه بشم ،ایا راهی هست که من کل جای زخم های دستم رو پاک کنم ،اگه امکانش هست لطفاً لطفاً منو راهنمایی کنید الان خیلی تحت فشار عصبیم،ممنون ازتون

ریزش مو

با سلام من یه چند وقتیه سرم شروع به ریز مو کرده و کف سرم احساس خارش میکنم. من چون باشگاه هم میرم میخام از استروئید هم استفاده کنم ایا ضرری داره؟

جوش صورت

سلام من22 سالم صورتم به طور ناگهانی جوش زد به این دوسال میشه آزمایش هورمون دادم گفتن چیزبت نیست دکتر پوست به طور بی شمار رفتم برام کاری نکرد یه مدت جوشا فقط کم رنگ می شدن بعد تا دوارو قطع میکردم دوباره چند برابر می شدن داروی گیاهی رو هم تجربه کردم هیچی به دردم نخورد واقعا خسته شدم خواهشا کمکم کنید