B.M
عنوان :

زخم خوزنی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر من جوون 29 ساله هستم موقعی که 17 ساله بودم سر یه موضوع احمقانه اقدام به خودزنی دو دستم کردم ،این مسئله باعث شرمساری شدید من شده است.من ارشد زبان انگلیسی هستم تا حالا استخدام چند آزمون دولتی قبول شدم ولی منو انداختن حالا هم آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول شدم همین که دکتر زخم های دستم رو دید جلوی اون همه آدم آبرو من رو برد گفت باید بری کمیسیون پزشکی که احتمال زیاد اونجا هم میندازن ،من میدونم اشتباه بزرگی کردم ولی چقدر باید سر یه اشتباه تنبیه بشم ،ایا راهی هست که من کل جای زخم های دستم رو پاک کنم ،اگه امکانش هست لطفاً لطفاً منو راهنمایی کنید الان خیلی تحت فشار عصبیم،ممنون ازتون

سلام حتما به متخصص پوست مراجعه کنید با اقداماتی میشه وضعیت را بهتر کرد ولی چون اسکار سفید هست رفع کامل شاید امکانپذیر نباشه

یعنی خانم دکتر من هیچ وقت نمیتونم از این اسکارا خلاص بشم ،در ضمن کدوم دکتر مراجعه کنم من تبریز هستم ،متظورتون از اقدامات دقیقا چی هست

دکتر ربابه غیبی،دکتر محمدرضا رنجکش همکاران تبریز هستند. میکرونیدلینگ،لیزر و ....البته نظر پزشکتون هم مهمه

خانم دکتر خواهشا بهم بگید چند درصد امکانش عست که من این اسکارهارو از بین ببرم ،این اسکارها دارند اینده و سرنوشت من رو عوض میکنن،نردم به چشم یک لات و ادم روانی بهم نگاه میکنن،و اداراتی که میخام استخدام بشم همگی میگن حنابعالی صلاحیت روانی نداری ،من چیکار کنم

بنظر من نامه تایید صلاحیت از روانپزشک بگیرید.این روشهای درمانی شاید حدود 30 تا 40 درصد شرایطتون را بهبود میده

منو فرستادن درمانگاه الغذیر تبریز برای روانکاوی اونحا ازمایش mmpi ازم گرفتن
دکتر گفت فقط یه کمirrittability
داریو اخرش نوشت fairly good هست
نمیدونم فردا ساعت یک کلینیک فرهنگیان تبریز کمسبون پزشکی دارم
خانم دکتر واقعا ازتون ممنون که ابنقدر سریع و باحوصله به سوالات من حواب میدید کاش تهران بودم تا حضورا خدمتون میرسیدم
خانم دکتر به نظرتون بازم رد صلاحیت میشم توسط کمیسون پزشکی ،

متاسفانه نمیدونم قطعی بگم بهتون ولی امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه. موفق باشید

یک دنیا ممنون خانم دختر