س.ع
عنوان :

اسهال و استفراغ شدیدددددد

متخصص بیماری های کودکان
سلام،روز بخیر،پسر 8ماه و 17روزه ام 4روزه که اسهال شدید شدید و استفراغ شدید داره،جوریه که تو هر نیم ساعت یه بار شکمش کار می کنه و حتی از پوشکش هم میزنه بیرون و لباساشو کثیف میکنه،هم دکتر عمومی بردمش هم متخصص اطفال اما داروهایی که تجویز کردن جلویه اسهالشو نگرفت،براش کوتریموکسازول،پدی لاکت،اندامین و orsتجویز کردن،میشه دارویی یا راه حلی بهم پیشنهاد بدید که جلویه اسهال شدیدشو بگیره،در ضمن پسر من تغذیه اش شیر خشک بیومیل 2هستش،
منتظر پاسخگویی و راه درمان شما دکتر عزیز هستم،ممنون و متشکر

خب این داروها اصلا به درد اسهال با این شدت که میگید نمیخوره حتما باید ببرید سرم درمانی بشه وگرنه دراثر از دست دادن اب بدن دچار تشنج میشه

خانم دکتر خودم تو خونه طبق زمانبندی شبانه روزیم هم بهش اب هم شیر هم orsمیدم
چون امکانش نیست که بستریش کنم
فقط خواستم یه دارو یا شیر خشکی بهم معرفی کنید که جلویه اسهالشو بگیره بچم شیر خشک بیومیل مصرف میکنه ممنون و متشکر