ه.ه
عنوان :

رفلاکس و وزن نگرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام.آقای دکتر.دختر من با وزن 3500 به دنیا اومده.دو روز دیگه شش ماهش تموم میشه وزنش 7 کیلو هست. ماه قبل 6*****900 بود.دختر من رفلاکس داره طوریکه من صدای بالا اومدن شیرو میشنوم.شب تا صبح بی قراری میکنه حتی نمیتونه شیر بخوره.غذای کمکی شروع کردم همون قاشق اول عق میزنه.و اصلا قورت نمیده.شب قبل خواب چه شیر خودم چه شیر خشک بدم حتما استفراغ میکنه.حتی ببلاک ای ار هم مشکلمو حل نکرد واسه همون شبا قبل خواب اصلا شیر نمیدم. مشکل دیگه هم که هست دخترم وقتی فقط شیر خودمو بخوره وزن کم میکنه شده تو یه هفته چهارصد گرم کم بکنه مجبورم بخوابونمش تو خواب شیر خشک بدم با شیر خشکم وزن نمیگیره زیاد فوقش 500 گرم . ممنون میشم کمکم کنید. متاسفانه تبریزم نمیتونم مزاحم بشم. دکترشم فقط راینتدین مینویسه که اصلا فرقی نمیکنه.شماهرکار بگین میکنم.

سلام وزن کودک در حال حاضر طبیعی است و کودکان ریفلاکسی که از سینه تغذیه میشوند نسبت به سایر کودکان که شیر خشک میخورند بین نیم تا یک کیلو کم وزن تر خواهند بود که قابل انتظار است
ولی با رانیتیدین نمی توانید علائم ریفلاکس را کنترل کنید و با تشوزت مزسک از دارو های انتی ریفلاکس مانند موتیلیوم یا بکلوفن استفاده کنید
برای بررسی اختلال رشد انجام آزمایشات اولیه حساسیت به پروتئین شیر و لاکتوز شیر مادر مانند کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده و چربی مدفوع و غذای هضم نشده باید انجام شود تا در مورد نوع شیر کمکی و درمان سو جذب بتوانید تصمیم گرفت