پ.ع
عنوان :

سلام کمک میخوام

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
دوستم در ازای خودکشی در بیمارستان لقمان با 2٪ هوشیاری به سر میبره ایا شما میتونید کاری براش انجام بدید یا امیدی به برگشتش هست؟
سلام ممنون از اینکه پاسخگو بودید.دکتر قرص تعداد زیاد خورده بوده بعد خودشو دار میزنه وقتی امبولانس میرسه هم به هوش بود ولی یهو رفت تو کما یعنی هیچ کاری نمیشه کرد !؟
دکتر اگر ما هزینه اش را پرداخت کنیم امکان اینکه تشریف بیارید و ببینیدش وجود داره ؟