m.r
عنوان :

بیماری پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و شب بخیر من مدت یک ماه پوستم در قسمت کشانه ران دچار یک لک به صورت گرد شده است و قسمت های درگیر کرده. دکتر رفتم و فقط کرم ضد قارچ و قرص عفونت داد ولی هنوز برطرف نشده عکسش هم دارم که برای شما میفرستم لطفا راهنمایی فرماییدباتشکر

با سلام
به نظرم این سوال را پاسخ دادم ظاهر ان به قارچ شبیه نیست وهمچنین به مورد عفونى نمیخورد بهتر است معاینه شوید و شاید اگزما یا اریتراسما باشد

باسلام شب خوبتون بخیر آقای دکتر از شما ممنون بابت جوابتان
باسلام شب خوبتان بخیر آقای دکتر بین سینه هام لک سیاه کم رنگی هست میخواستم بپرسم قارچ یا چیز دیگری است
همراه با خارش بود که برای چرب کردنش از وازلین استفاده میکردم
چند روزی است که خارشش افتاده ولی رنگ سیاهش باقی مانده که کم رنگ است از جوابتان ممنونم با تشکر از شما

با سلام
لک روى بدن احتمال قارچ ،اگزما ،خال ،لیکن پلان و..... علل زیادى ممکن است باشد به سادگى نمى توان تشخیص گذاشت ،شرح حال ،معاینه ودر صورت لزوم کمک گرفتن از ازمایش و نمونه بردارى و وسایل کمکى مثل چراغ وود لازم است