N.G
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام
سه روز پیش انگشتم با چاقو دچار بریدگی شد
در طی این دو روز خون انگشتم بند نمی آمد
و من هی انگشتمو میشستم و چسب زخم می بستم
روز سوم متوجه خارش شدید انگشتم شدم و وقتی چسب را باز کردم دیدم ک تاول و دونه های ریز ابدار به وجود اومده و انگشتم متورم و قرمز و داغ شده
لطفا سریعا کمکم کنید ک دارم اذیت میشم

سلام عکس واضح از دستتون بفرستید

احتمال حساسیت به چسب استفاده شده زیاده. پماد بتامتازون روزی دومرتبه به محل ضایعات بزنید و حدودا سه روز زمان بدید اگه بهتر نشدید معاینه حضوری لازمه

ممنون از لطفتون
خانم دکتر شرمنده ولی بجای بتامتازون میشه تریامسینولون اِن اِن استفاده کرد چون فعلا تا دو روز دسترسی ندارم
سلام خانم دکتر خوب هستین ...میخاستم تشکر کنم از لطفتون پماد بتامتازون رو از 25 تیرماه استفاده کردم فوق العاده سریع جواب داد ورم و تاول های انگشتم خوب شدن فقط یه پوست زبرشده خیلی ممنون خیلی خیلی لطف کردین
سلام خانم دکتر خسته نباشید خوب هستید شرمنده مزاحم وقت گرانبهاتون میشم ولی باز من دچار حساسیت پوستی شدم ک پای چپم بصورت دونه های قرمز و برامده میخاره چیکار باید بکنم