ن.ک
عنوان :

لیزر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام بانو

عزیزم می خواست ببینم لیزر ردن موهای زائد صورت آیا مضر می باشد یا نه؟

1 " بنده 2 جلسه هست که کل موهای صورتم را لیزر کرده ام .

دفعه دوم موهای روی لب و چانه ام مانند قبل است و زودتر در آمده" روز بعد از لیزر" بنظر شما ادامه دهم یا نه؟ اصلا لیزر جواب می دهد؟

2 " برای تقویت مو شما چه پیشنهادی دارید - موهایم کمی چرب است -

با سلام

اگر مو هاتون ضخیم باشه(یعنی جنس موی مردانه ) لیزر خوب جواب می ده برای موهای کرکی پاسخ خیلی خوبی نمی ده و حتی گاهی بدتر هم می شه. در ضمن اگر مشگل هورمونی دارین اون هم باید درمان شه

نوع دستگاه لیزر و تعداد شات ها و اینکه درجه لیزر را چه کسی تعیین می کنه در پاسخ به در مان نقش دارن متاسفانه اکثرا افراد غیر پزشک با دستگاه های نامرغوب این کار رو انجام می دن

می تونین از مکمل های مو و ناخن مثل قرص سیستسن ب 6 استفاده کنین البته اگر ریزش مو دارین یا حجم مو هاتون کم شده حتما باید بررسی و درمان شه

با سلام و احترام

ابتد جا دارد از شما تشکر نمایم، لطف کردید خانم دکتر مستوفی زاده

موای روی لب و چانه ام ظخیم هستند، اما فردی ه لیزر می ند پرستار است و درکلینیک کار لیزر را انجام می دهد که به احتمال دارد تخصص کامل نداشته باشد. البته هورمونهام هم به علت یائسگی مرتب نیست.

سعی کنین به مرکزی مراجعه کنین که متخصص پوست داره و به دستگاه الکساندرایت مجهزه

با سلام خدمت شما بانوی محترم

خانم دکتر

1- اگر سمت چانه و روی لب را لیزر نمایم دیگر نیاز به اصلاح ندارد و کلا موهای زائد صورت از بین می رود؟ چون هدفم از لیزر روی لب اصلاح نکردن می باشد( موهایش ظخیم و کمی مردانه است بخصوص قسمت چانه)

2- و در طول درمان با لیزر نباید اصلاح نمایم؟

3- اگر بعد درمان با لیزر قرص سیستسن ب 6 را فرمودید مصرف نمایم باعث نمی شود مجدد موهای زائد برگردد.

""البته لازم به ذکر است که برای تنظیم هورمونهای بدنم در حال مصرف دارو می باشم ( مدوکسی پروژسترون و استرومارین 625%)

با تشکر از شما همکار گرامی

با سلام

هنوز هیچ لیزری نیست که 100% مو ها را برای همیشه از بین ببرد هم بعد از اتمام درمان نیاز به درمان نگهدارنده هر چند ماه یک بار است و همینکه تعدادکمی از موها ممکن است باقی بمانند البته اکثرشان از بین می روند شاید بعد از درمان هم برای این موهای باقیمانده نیاز به اصلاح باشد

در طول درمان نباید اصلاح کرد

سیستین ب 6 باعث بازگشت موها نمی شود

مدروکسی پروژسترون استات خواص اندروژنی دارد و می تواند باعث موی زاید شود با دکترتان در میان بگذارید تا پروژسترونی با خاصیت ضد هورمون مردانه به شما تجویز کنند

با عرض ادب و سلامتی شما بزرگوار و تشکر از محضر گرامی شنا عزیز