م.ا
عنوان :

قد ووزن

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام خسته نباشید.
میخوام قدم بلند بشه چیکارکنم؟
سن،27
قد،151
وزن،69
تازه بچمو از شیر گرفتم .وزنم قبل از بارداری 59 کیلو بود الان بعداز 9ماه بارداری و2 سال شیردادن شدم 69 کیلو .خیلی دوست دارم هم لاغر بشم هم از همه مهم تر قدم بلند بشه .
میشه کامل توضیح بدید که من چیکارکنم که حداقل 7 سانت بلند تر بشم

سلام
در این سن افزایش قد یکم سخت هست ولی برای وزن در خدمت هستم

خوب برای وزن چیکار کنم
الان دارم قبل غذا قرص لیمو وبعد غذاقرص زیره میخورم به نظرتون خوبه
من تیروئید هم دارم
میشه لطفا جواب بدید
سلام .میشه یه برنامه غذایی بهم بدی
سلام آقای دکتر خسته نیاشید میشه جواب آزمایش
منو بهم بگید مرسی .
واسه تیروئید و انزیم های کبدیم .بیشتر چون خیلی چاق شدم
آقای دکتر بگید چیکارکنم که لاعر بشم توروخدا خیلی از خودم بدم میاد
خیلی گرسنه میشم .
اگه نمیتونید جواب بدید چرا تو لیست دکترها قرار گرفتید

باید با توجه به آزمایشاتتون براتون رژیم و دارو تنظیم کنم

سلام دستتون درد نکنه .میشه بهم دارو و رژیم بدید .مرسی
چشم.مرسی
میشه لطفا هزینه دارو وویزیت چقدر میشه برام ؟؟
بهم بگید
سلام اقای دکتر من شوهرم وقط نمیکنه منو بیاره تا اونجا اخه سرکارش مرخصی نمیدن .
نمیشه اینجوری منو ویزیت کنید .هزینه رو براتون بفرستم .خودمم نمیتونم با بچه کوچیک تنها بیام .اخه خونه ما ورامین خیلی دوره اونجا

تا چند روز آینده رژیم دهی اینترنتی راه اندازی میشه

دستتون درد نکنه مرسی .قرص لووتیروکسین بخورم؟
سلام اقای دکتر شبتون بخیر .شما گفتید رژیم دهی اینترنتی تا چند روز دیگه راه اندازی میشه من هنوز منتظر پیام شمام .دستتون درد نکنه
دستتون درد نکنه
سلام آقای دکتر خسته نباشید .من هنوز منتظر پیام شمام
دستتون درد نکنه .من قرص لووتیروکسین بخورم؟
بهم گفته روزی یه دونه ناشتا .به نظر شما خ
به نظر شما خوبه یا باتوجه به جواب آزمایشم بیشتر یا کم تر بخورم
مرسی
اگه یه روز یادم بره بخورم صبح چیکارکنم
سلام آقای دکتر امروز رفتم دکتر برام دارو نوشته اسمش گلوکوفاژ.فقط
بچم انقدر اذیت کرد نفهمیدم باید چقدر بخورم .گفت روزی 3تا متوجه نشدم قبل غذایا بین غذا .میشه شما راه
راهنمایی کنید .شرمنده
سلام آقای دکتر شبتون بخیر .
شما قراربودبرای من برنانه رژیم غذایی بفرستید . یادتون میره ؟ خواهش میکنم من الان چند وقته منتظر شماهستم .
سلام
چرا جواب نمیدید؟؟؟
آقای دکتر چرا جواب نمیدید دیگه

باید از طریق سایت به رژیمدهی اینترنتی مراجعه کنید

سلام آقای دکتر چه جور ی من بلد نیستم
دستتون درد نکنه