ش.م
عنوان :

رشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام وعرض ادب
دخترمن 13 سالشه حدود 4 ماه پیش مشکوک به رشک شد ومن بلافاصله از شامپوی ضد شپش استفاده کردم ودر طی دو نوبت به فاصله ی 10 روز استفاده کردم
پس از استفاده مراجعه به پزشک داشتم وایشون فرمودند که رشک ها مرده هستند چون به راحتی از روی مو برداشته میشوند وشامپوی رکسونل وهیدرم تجویز کردند
اما همچنان وهر از گاهی احساس می کنم هنوز وبع طور کامل رشک ها از بین نرفته است
آیا میتوانم باز از شامپوی ضد شپش استفاده کنم ؟؟؟

اولین کار کوتاه کردن مو و شستشوی مرتب