ا.س
عنوان :

درمان اسکار و جای بخیه روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام .من روی بازوم بریدگی داشتم که بخیه زدم ولی گوشت اضافه آورد و دوباره جراحی کردم و گوشت اضافه را برداشتم الان جای بخیه ها قرمز و فرو رفته شده میشه راهنمایی کنیدوا هفته شده بخیه هارو باز کردم. چیکار کنم از بین بره .ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام انجام لیزر بهتون کمک میکنه ولی روشی برای رفع کامل وجود نداره

سلام ممنون از راهنماییتون.کرمی دارویی هم هست که بهتر بشه؟

ژل کانترکس تیوبکس وکرم ترتینویین کمی بهتون کمک میکنه

مرسی از راهنماییتون