خ.ف
عنوان :

مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت خانوم دکتر مستوفی زاده. خانوم دکتر یه فرد مذکر اگر تا آخر عمر بدون در نظر گرفتن عوارض و عواقب از سه قرص اوودارت و فیناستراید و اسپیرونولاکتون 100 برای جلوگیری از ریزش موی ارثی استفاده بکنه حجم موهاش حفظ میشه و هیچوقت دچار ریزش موی ارثی نمیشه؟

با سلام

دلیلی نداره از سه دارو اسنفاده شه اول فیناسترابد اگر جواب نداد اوودارت (دوتاستراید)هر دو از یک خانواده هستن هر دو تا وقتی که استفاده شن جلوی پیشرفت طاسی مردانه رو می گیرن