م.ن
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام بنده 24 ساله هستم چند هفته ای هست که ریزش موی سر دارم برای جلو گیری از ریزش مو و تقویت مو چی کار کنم فقط بی زحمت دارو یا قرص نباشه ممنون میشم بهترین کار که برای جلو گیری از ریزش مو که موثر هست بنده رو راهنمایی کنید

با سلام
براى جلوگیرى از ریزش مو فقط داروست ،اگر قرار باشد دارو نباشه فقط کاشت مو هست که ان هم نه براى جلوگیرى بلکه براى جبران وجایگزینى موهاى ریخته هست

ممنونم از راهنمایتون اقای دکتر
حالا اگر بخواهیم دارو مصرف کنیم چه دارو های را تجویز می کنید اگر میشه بی زحمت نام دارو ها رو برای ما بفرستید بنده کلیه پیوندی دارم و می خواستم نام دارو های رو که برای ما می فرستید به دکترم نشون بدم که ایا می توانم از این دارو ها استفاده کنم که برای کلیم ضرر نداشته باشد .

با سلام
دارو بستگى به علت ریزش دارد ،ریزش موى ارثى ،عصبى ،ناشى از کمخونى ،مشکل پرکارى یا کمکارى تیرویید و...... علل دیگر که بسته به علت باید درمان را براساس علت شروع کرد