پ.ز
عنوان :

پوست حساس + فرورفتگی کم عمق جای جوش‎

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام

من حدودا دو سال پیش پوستم شدیدا شروع به جوش زدن کرد.به دکتر مراجعه کردم و جوشام رفع شد اما جای جوشام به صورت فرورفتگی خفیف مونده . یک بار هم لیزر کردم اما خیلی خیلی اذیت شدم و پوست صورتم هم به شدت حساس شده.برای از بین رفتن جای جوشام تصمیم گرفتم میکرونیدلینگ کنم اما چون پوستم حساس شده می ترسم و اینکه نمیدونم بعد از انجامش پوستم چطور میشه ؟ایا پوسته ریزی داره و قرمزی داره؟مهم تر از همه اینکه جای خوبی برای انجامش پیدا نکردم .به خاطر یکبار لیزری که انجام دادم بدجوری چشم ترسیده و به راحتی نمیتونم اعتماد کنم.

خوشحال میشم راهنماییم کنید.

درضمن من محل سکونم تو خیابان ولیعصر سمت میدان منیریه هستش.اگر کلینیک خوبی که به من نزدیک باشه معرفی کنید ازتون ممنون میشم.

بهترینکار برای شما ساب سیژن و بعد از اون دو سه جلسه لیزر یا میکرونیدلینگ