م.ر
عنوان :

مشکل عصب

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من از شب قبل بعد از در آوردن قلنج کمر احساس میکنم سمت چپ بدنم کمی ضعیف تر شد و همچنین در ناحیه زبان احساس میکنم زبانم مداوم به سمت چپ گرایش داره و سعی داره اونور بره البته بعد از ماساژ گردن عظلات سمت چپ بدنم خوب شد ولی بعد از چند ساعت عضلات زبانم هنوز به سمت چپ گرایش داره مثل تیک عصبی به اون سمت مایل میشه میخواستم بدونم مشکل از چی می تونه باشه ؟ سمت من 28 سال

با سلام، لازم است در صورت ادامه دار بودن علایم جهت معاینه به متخصص مراجعه کنید.