سلام دندان بعد از ضربه خوردن حد اکثر چند روز درد میکنه و راه درمانش چیه؟

سلام
بستگی به نوع و میزان شدت ضربه و راستای آن دارد
با گرافی میتوان تا حدودی به تشخیص و جواب رسید
متشکرم

سلام ضربه با دست وار شده و سرعت متوسطی داشته

سلام
آیا با تحریکات حرارتی (گرما و سرما )میزان درد بیشتر میشود یا خیر؟
آیا موقع صرف غذا درد بیشتر میشود؟
آیا با مسکن درد تسکین می یابد؛ و تا چه مدت تسکین پیدا می کند؟
معاینه حضوری و کلینیکی به همراه گرافی از دندان به تشخیص درست می انجامد
متشکرم

سلام گرما و سرما به مقدار کم و مسکنم اصلا نخوردم

سلام
پس نگران نباشید اگر به سمت کم شدن درد پیش می رود هیچ کاری لازم نیست
فقط یک ماه بعد با یک عکس رادیوگرافی از دندان ضربه خورده به دندانپزشکی جهت معاینه مراجعه نمایید