ا..
عنوان :

لکه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر ...ما تو منطقه امون متخصص پوست نیست تو شهرستانها همجوار یکی هست ..چند وقت پیش احساس کردم گوشه ابروهام کمی نسبت به اطرافش روشنت تره رفتم پیشش لامپ وود داشت نگاه کرد گفت برص یا قارچ نیست منم امدم ولی با وجود حرف ایشون برام سواله این چیه گاهی اوقات مثلا موقعی از حمام میام بیرون معلوم تره کرم صد افتاب بدون رنگ میزنم جلو افتاب تقریبا معلوم نیست مگر دقت کنی ..روقسمت لکه میسابی با دست قرمز میشه دوباره پوست به حالت اول یعنی لکه بر میگرده البتع میگم سفید سفید نیست یه لکخ سفید مانند کم رنگه گفتم به نطرتون چیه اصلا چی بهش بزنم رنگ پوستم بشه ....دوباره میگم لامپ وود نگاه کرد گفت برص یا قارچ نیست منم چون اینا نبودن نپرسیدم چیه ..این عکس یه طرفه که معلوم تره اون یکی خیلی کم تر معلومه ...اگه هیج کدوم از بیماری که گفتم نیست راه از بین بردن این لکه چیه با تشکر

سلام.والا منم نمیتونم دقیق بگم اینطوری.شاید هم یه لک مادرزادیه که از قدیم بوده

ممنونم دکتر ...با لامپ وود صد درصد مشخصه که ایا برص هست یا نه یعنی لامپ وود صد درد صد درسته
ایا این لکه تو این عکس شبیه برص هست اصلا

اگر مدتهاست که هست و کم و زیاد نشده نه نیست

ببخشید نگفتید لامپ وود جوابش صد درصده