س.خ
عنوان :

کامپوزیت دندان

دندانپزشک
سلام، من دو دندان جلوی خود را کامپوزیت کردم، قسمت هایی از دندان به صورت طبیعی برجسته تر بود، ولی در حال حاضر دندان های من در قسمت هایی که جهت یکسان سازی سطح کامپوزیت شده، دو رنگ شده و سطح دندان هم پر از ناصافی هست، به طوری که هنگام خوردن غذای رنگی، روی شیارهای سطح آن جرم رنگی گرفته میشود، برای رفع این مشکل که بعد از کامپوزیت به وجود آمده چه باید بکنم؟

سلام ،ترجیحا باید کامپوزیتها تعویض شوند و دوباره انحام شوند، توجه داشته باشید که بخشی از هزینه ای که برای کار زیبایی کامپوزیت ونیر می پردازید بابت پولیش و پرداخت کامپوزیت است که نیازمند دقت و صرف وقت بالایی ست که معمولا اگر این مرحله جهت پایین آمدن هزینه ها و قیمت نهایی به درستی انجام نشود، بعد از یک مدت همین اتفاقی که برای دندان شما افتاده، می افتد.