F.M
عنوان :

آمیلوییدپوستی مربوط به بازو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشیدخانم دکترالتماس میکنم جواب منوبدین من مدتیه پوست بازوی دودستم سیاه شده ودکترتشخیص دادن که امیلوییدپوستی ودرمان نمیشه خانم دکترخواهش میکنم بهم بگین چکارکنم دارم ویوونه میشم التماس میکنم

سلام عکس واضح از دستتون بفرستید

عکس میفرستم چرانمیاد؟

در مورد آمیلوییدوزیس درمان بسیار طولانی لازمه و در نهایت کمرنگ تر میشه و احتمال داره کامل خوب نشه. در حمام شستشوی زیاد با لیف و کیسه نداشته باشید .حوله محکم به پوستتون نکشیو و لباسهای تنگ و پلاستیکی هم نپوشید. در کنار اون استفاده از کرمهای روشن کننده بهتون کمک میکنه

ببخشیدواسه روشن شدن ارنج وزانوچکارکنم

بازهم با لیف و کیسه تحریک نشه. زیاد روی سطوح سفت زانو نزنید. کرم هیدرودرم اوره 30 درصد مقداری کمکتون میکنه ولی خیلی طولانی باید بزنید

نه ارنج وزانوم امیلوییدنیست همینطوری تیره شده میخواستم ببینم چطوری میشه سفیدبشه

منظور من هم امیلویید نبود در کشور ما تیرگی آرنج و زانو خیلی شایع هست. نکاتی که در بالا گفتم کمکتون میکنه

ممنون