م.ق
عنوان :

پوست خشک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید ، یه کرم ضدآفتاب خوب برای پوستهای خشک معرفی بفرمایید ، ممنون

سوالات مشابه

رنگ مو و ارتباط آن با سرطان

سلام آقای دکتر ،بنده مسروری هستم از مشهد مقدس.بنده 41ساله و تقریباً 5یا6سالی هست که از رنگ مویی که تصویرش رو براتون فرستادم و شکل شامپو هستش استفاده میکنم واقعیتش عوارضی ازش مشاهده نکردم و تقریباً باهر اصلاح و آرایشگاهی که میرم و موهامو کوتاه میکنم موهام رو رنگ میکنم تقریباً میشه بگی هر ماه یا 40 روزی یکدفعه . اخیراً شنیدم رنگ کردن مو با سرطان ارتباط داره.آیا شما تأیید ش میکنید و من که موهام خیلی سفیده اگه با سرطان ارتباط داره وبخوام قطعش کنم چه راهکاری پیشنهاد میدین یا اینکه اصلاً راهکاری نداره وباید با موی سفیدم کنار بیام.ممنون از پاسخ گویی شما تلفن تماس بنده:*****091550

لکه های برجسته هم رنگ پوست

سلام خانم دکتر. وقت به خیر. جدیدا متوجه یک سری برجستگی های کوچک روی بدنم شدم و نمیدانم که خال است زگیل است یا چیز دیگری است. این برجستگی ها همرنگ پوستم هستند. به نظرتون ماهیتشون چیه و آیا باید برداشته بشه؟

ریزش مو ، ضعیف بودن تار مو

سلام بین دو شامپو تقویت کننده و ضد ریزش گیاهی 1 : اویتا 2 : ترخون کدام یک به صرفه تر است ؟

کم پشت بودن مو

با عرض سلام و خسته نباشید من چند سالیه موهام کم پشت شده می خواستم بدونم برای درمانش باید چه کاری کرد

چگونگی تشخیص پیسی

پسرم4سالشه و ما یک ماه پیش به شمال رفتیم و اونجا پوست صورتش آفتاب سوخته شد درناحیه چشم راست لکه های سفید دیدم چندتا دکتر پوست بردم و یکیشون گفت پیسی هست ولی بقیه با لامپ وود دیدن و گفتن پیسی نیست و فقط ضد آفتاب تجویز کردن کدوم تشخیص رو قبول کنم راه فهمیدنش چی هست، چکاب کلی هم داد مشکلی نداشت نه تیرویید و نه ویتامین