ا.ح
عنوان :

دررفتگی لگن

متخصص ارتوپدی
باسلام دخترمن52روزگیش متوجه دررفتگی لگن پای چپش شدیم ودکترخودش بریس براش تجویزکردن 6هفته هست که بریس بستیم و سونواخری هیچ گونه اثری ازدررفتگی نبود موقع سونوکردن خیلی گریه کرد بنظرشما بریس تاکی بایدپاش بمونه واینکه چراسونوکردنی انقدرکریه کرد.الان بریس بازمیکنیم پای چپ بازهم کمتربازی میده بنظرتون ایناعادیه

شما باید زیر نطر پزشکتان ادامه درمان را سپری کنید و سوالاتتان را ازایشان بپرسید .