ر.ش
عنوان :

مشکل همسرم

متخصص روانپزشکی
سلام آقای دکتر زن من خیلی شکاک و رفتارش طوری هست با من که انگار صاحب منه و در رفتارش همیشه میخواد منو چک کنه و مثل سایه پشت سرم باشه و همیشه در توجیه کارش میگه دوست دارم

با سلام و احترام،توصیه میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم به متخصص روانپزشکی دارای تجربه در زمینه زوج درمانی مراجعه حضوری داشته باشید.