س.ا
عنوان :

ام اس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام من بیماری ام اس دارم و برای پالس درمانی در بیمارستان بستری شدم باید 5گرم پلتس دریافت میکردم اما بعد از تزریق 1 گرم پالس من به دلیل گر گرفتگی و تنگی نفس ترخیصم گردن و دکتر گفت من نمیتونم ادامه پلاسو انجام بدم و من الان با بدن درد پوست و گوشت درد شدید تو خونه افتادم و نه دارویی و نه درمانی من قبلا یعنی 8 ماه پیش هم پلاس دریافت گردم و گر گرفتگی و تنگی نفس داشتم اما ادامه داده بودم الان من باید چیکار کنم بیپارستان سینا هم رفت تماپ روز تو اورژانس نگهم داشتن اما باز هیچی و برگشتم خونه لطفا کمک کنید حمله داره بیشتر میشه و درد دارم لطفا جوابمو بدین الان 48 ساعته بخاطر بدن درد گوشت درد نتونستم بخوابم

با سلام، حتما با مراجعه به درمانگاه ام اس بیمارستان سینا بهترین تصمیم برای شما گرفته خواهد شد.