ر.ا
عنوان :

غده زیر پوستی کنار گوشه چشم سمت چپ

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و تشکر خدمت خانم دکتر

بنده حدود 7 ماه میشه که طرف چشم چپ و بیرون و کوشه چشم حدودا روی استخوان حدقه چشم یک غده احساس میکنم که از پوست جدا هست و اصلا جوش نیست . بنده خیلی صبر کردم با خودم احتمال دادم بعد از مدتی از بین میره ولی همچنان برآمدگی و غده سر جای خودش هست در ضمن بعضی اوقات همراه بادرد هستش مواقعی که سرم رو پایین میگیرم یا دست بهش میزنم دردناک میشه و همینطور ابروهام رو بالا نگه میدارم این غده کوچک زیر پوستم خودشو بهتر نشون میده چند بار اقدام کردم برم دکتر ولی فرصتش پیش نیامده . خواهشا کمکم کنید واقعا خسته شدم

با سلام

برای تشخیص نوع ضایعه باید مورد معاینه قرار بگیرین. کیست یا تومور های خوش خیم مطرحه و در مان معمولا برداشتن ضایعه با جراجی سرپایی است

خیلی ممنون . امکان داره دکتری معرفی کنین که من بهش مراجعه کنم محل سکونتم اصفهان هستش . با تشکر