ن.چ
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من پوستم چربه برای شستشوی صورتم اول از داروخانه پن فیس دوکس گرفتم که به پوستم نساخت و مجددا پن ضد جوش اوریاژ گرفتم که استفاده میکنم پوستم پوسته پوسته میشه از ماسک آلوورا ومرطوب کننده پوست چرب استفاده میکنم اسم ژل کرمم هیدرا مموری هستش که خیلی گرونم خریدم ولی با این وجود بازم پوستم پوست پوست میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام. اگر کنار بینی شما پوست پوست میشه شما دچار سبورئیک درماتیت هستید وبایستی به متخصص پوست مراجعه کنید