ف.ح
عنوان :

بى حسى

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام خدمت دکتر محترم،ببخشید من حدود یک ماه هستش که وسط کمرم متمایل به راست (روى خود ستون فقرات نیست،کنارش سمت راست) احساس بى حسى و کرختى دارم. زمانش مشخص نیست، مثلا ممکنه یک بار در روز باشه یا چند بار و اینکه هر بار حدودا یک الى دو دقیقه این احساس طول میکشه بعد خوب میشه... بیمارى خاصى ندارم و ازمایشاتم تا چن ماه پیش که دادم اوکى بود، ولى این مدت تحت استرس و فشار زیادى بودم.ممنون میشم پاسخ بدید،،و اینکه گاها در پاها و شاید بدنمم حس بشه بى حسى ولى کمه

با سلام، جای نگرانی نیست، ولی یک معاینه نورولوژیک علت را مشخص میکند.