ز.ق
عنوان :

سلام

متخصص پوست، مو و زیبایی
پسرم یک سالشه چهل روزی میشه زیر بغلش یه دونه سر سیاه که زیرش یه تودس راحت به دس میاد خودش پیدانیس واز ماش کوچیکتره دکتر بردم شربت غیراروپایی 100وپمادفلوئوسینولون وکلوتریمازول داد یه هفتس تغییر نکرده البته گفتن بیست روز استفاده کن عفونته خوب میشه...نگرانم
شربت ازیترومایسین

سلام کرم فلوسینولون به هیچ وجه نزنید. اگر دستی است که واکسن زدید هیچ کاری نیاز نداره. برای اطمینان بیشتر پیش دکتر متخصص متخصص پوست مراجعه کنید

نه دکتر پوست و مو که عمومی هستند

متخصص پوست بردم دکتر جهانبینی قم
دوباره جای دیگه ببرم ؟ دست راستش این مشکل پیش اومده.جای واکسن دست چپشه به دوتادست واکسن میزنن؟شمال رفته بودیم از اون وقت اینجور شد

دکتر جهان بینی دقت کنید کلمه متخصص جلوی اسم شون توی مهر و تابلو وجود دارد

بله ایشون متخصصن
حسین جهان بینی
نگرانم
این عکسشه
چشم شربتش رو قطع کنم ؟باز دکتر ببرم؟دارو نمیخواد؟