ف.ر
عنوان :

آسم

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من آسم خفیف دارم و فقط وقتی شمال هستم (خانه پدری) این مشکل وجود داره مثلا در حین سرماخوردگی و معمولا آخر شب با خس خس سینه و تنگی نفس، دکتر با انجام تست گفتن ک مشکل جدی وجود نداره و قرص ملوکاست دادن که گفتن بعد از تمام شدن نیاز به مصرف مجدد نیست، آیا راهی وجود داره که این مقدار از تنگی نفس در من بطور قطعی وجود نداشته باشه؟چه راهی؟

سلام خانم راد عزیز.بنظرم معاینه دقیق، بررسی تست ریه ای که گرفتید و گرافی قفسه سینه میتواند کمک بیشتری در ارایه پاسخ صحیح کند.