م.ش
عنوان :

لکه های سیاه روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر سعیدی من نوجوانی 14 ساله ام
که مبتلا به بیماری پوستی لاعلاجی هستم این
بیماری بصورت زخم است و بعضی وقت ها این بیمار در اعضای مختلف بدنم ضاهر می شود وقتی این زخم ها از عضوی از بدنم می روند لکه های سیاه پررنگی جایه انها می ماند
هرچی پماد یاکرم می زنم این لکه ها از بین نمی روند باید چه کنم تا این لکه ها از بین روند؟
این خود حساست(اگزما) است

این ممکنه لیکن پلان باشه پسرم.لا علاج چرا؟ کجای مملکت هستی

اهواز
هردکتری که رفتم گفت لاعلاج حتی تهران هم رفتم ولی همه گفت لاعلاجه
حالا شاید شما دوایی برا ی درد ما داشته باش
باشب
باشی
بله
چند روز پیش ازمایگ خون و تیروئیدو....گرفتم عکسش رو برای شما بفرستم ببینید شاید چیز جالبی داشته باشه
می تونم حضوری بیام؟؟
اقای دکتر لطفا جواب بدین
ممنون در اولین فرصت میام