پ.خ
عنوان :

دوست دارم چاق بشم

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام خسته نباشین جناب دکتر بنده پسری 36 ساله هستم مجرد قدم حدود 175 هست وزن هم 63 کیلو دارم و اصلا راضی نیستم بیشتر مکمل ها هم خوردم اما جوابی که باید میگرفتم رو نگرفتم و یا بعداز اتمام دارو دوباره وزنم برمیگرده خوابم خوبه اما منظم نیست میخواستم بدونم نظر شما در مورد مکمل گامبو که جدیدا در داروخانه ها اومده چیه و یا شما چه مکمل یا قرصی بجز سیپرا رو دستور میدین برای من در ضمن شیراز هستم فقط دوست دارم صورتم پر نشون بده سیگار هم نمیکشم اما قرص زیر زبونی پوپنورفین میخورم که به گمانم بیشتر بخاطر همین قرص هست بی اشتهایی که دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
خود درمانی میکنید یا تحت نظر روان پزشک هستید؟

خوددرمانی میشه دیگه
ببخشید سلام
اهااا برای قرص زیر زبونی بله تحت نظر روانپزشک هستم.

با دکتر روان پزشک مشورت کنید ببینید ممنوعیت ندارید

نه بهشون گفتم. گفتن مشکلی نداره داروی چاقی که مورد تایید باشه
بله ممنون
ببخشید میشه شما اگه امکان داره معرفی کنید دارویی که بیشتر. روی صورت تاثیر داشته باشه ممنون

دارویی که روی موضع خاصی اثر بکنه نداریم

اهااا خوب دارویی باشه که کلا اثر بذاره ممنون ببخشید

مکمل باید همراه رژیم غذایی مناسب باشه وگرنه آسیب میزنه

اهااا بله ممنونم مرسی