م.ر
عنوان :

ماه گرفتگی یا قارچ

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام.پسرم18ماهشه و یه لکه توی پیشونیش وجود داره ک اوایل تولد زیاد محسوس نبوده ولی الان چند وقتیه ک خیلی پررنگ شده عکسش رو هم براتون فرستادم بردمش متخصص اطفال تشخیص داد ک قارچه ولی فقط تو پیشونیشه ولی هرکس میبینه میگه ماه گرفتگیه،حالا سوالم اینه که اگه ماه گرفتگی باشه آیا با پماد و یا چیزی بجزلیزر میشه درمانش کرد ؟؟و اینکه حالا دکتر برای پسرم پماد میکونازول نوشته اشکالی نداره و براش ضرر نداره؟؟؟ممنونم از وقتی که میزارید

به نظر منم قارچ نیست.

شاید یه جور خال مادرزادی باشه.

مادر امیر علی به یه متخصص پوست مراجعه کن و خیال خودت رو راحت کن

به نظر منم قارچ نیست.

شاید یه جور خال مادرزادی باشه.

مادر امیر علی به یه متخصص پوست مراجعه کن و خیال خودت رو راحت کن