ف.ن
عنوان :

عکس رنگی رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ببخشید جواب عکس رنگی من این من خ استرس دارم میشه بگین که خوب جواب یا نه...
ناحیه امپولیر لوله راست پیچ خورده تصویر شده.ماده حاجب از لوله فضای آزاد پریتوان شده و باز است.ناحیه امپولیرلوله چپ متورم میباشد.تخلیه ماده حاجب از لوله چپ کند و در کلیشه کنترل که پس از 30دقیقه گرفته شده ماده حاجب از لوله چپ وارد فضای آزاد پریتوان و باز است.اندازه کاویده رحم طبیعی.کانال سرویکس ظریف.ناحیه ایسم طبیعی.در فلورسکوپی و رادیوگرافی از رحم ماده حاجب وارد کاویته رحم شده...
ببخشید میشه زودتر جواب بدین من دارم سکته میکنم

باسلام
خوشبختانه لوله های رحمی دوطرفه شما باز هستند ولی با توجه به گزارش احتمال پایین آمدن باروری شما وجود دارد حتما باید تحت نظر متخصص نازایی باشید

ممونون