ح.ح
عنوان :

موی سر ( حالت و خواب مو )

متخصص پوست، مو و زیبایی
ازبدو تولدم موهای من طبیعت و ریشه و حالت موهام این بوده که موی سرم فرق وسط هست و پیچ فرق وسط داره .دقیقا فرق وسط هستم .خواستم این مشکل حل شود ارایشگاه و محصولات سشوار همه بی فایده بوده و مشکل من از ریشست و طبیعتم اینه ارایشگرا گفتن فقط با دکتر پوست و مو در جریان بذار و باید از ریشه موهات و درست کنن حالا به هر طریقی . با تشکر

سلام. پس باید تشریف ببرید پیش متخصص پوست

اهان .پس یعنی این مشکل متخصص پوست و مو باید حل کنه . واینکه قابل حل هست ایا؟